F I Z I O H E A L T H
Str. Pârgarilor nr. 50, București +40771452767 contact@fiziohealth.ro Luni - Vineri: 08:30 - 20:30
Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

icon shape
Preso-drenajul este o terapie simpla, care se face cu ajutorul unui costum pneumatic, ce actioneaza asupra ganglionilor limfatici si a sistemului limfatic. Ajuta la sporirea imunitatii, la detoxifierea organismului prin imbunatatirea circulatiei limfatice, la diminuarea retentiei hidrice si la slabit.
Prin drenaj eliminam apa care stagneaza si luptam contra celulitei. Blocate de apa toxica si de depozitele de grasime, tesuturile se fortifica. Drenajul remodeleaza, cel mai adesea, cu ajutorul unei pierderi in kilograme. Presoterapia este o metoda relative noua prin care se face drenaj limfatic.
Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire.
Presoterapia imbina mai multe beneficii pentru piele, in sensul ca, pe langa drenaj, stimuleaza productia de collagen si elastina, reda elasticitatea pielii, atenueaza inflamatiile articulare, accelereaza procesul de cicatrizare a pielii, previne deshidratarea tesuturilor, diminueaza ridurile, intareste scheletul osos, conserva rezistenta tendoanelor, reduce circumferinta adipocitelor si multe altele.

Categorii de produse