F I Z I O H E A L T H
Str. Pârgarilor nr. 50, București +40771452767 contact@fiziohealth.ro Luni - Vineri: 08:30 - 20:30

Studii

Este absolvent al  Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din București, specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală.

Experiența

Marius este șeful secției de Fizioterapie din Clinica „Fiziohealth” și coordonează întreaga activitate desfasurată în sala de tratament fizioterapeutic și masaj. ​Stagiile de practică în Institutul National de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan’’, în cadrul Secției de recuperare medicală, medicina fizică și balneologie, în care a învățat să utilizeze aparatura specifică de ultimă generatie și a acumulat cunostinte precum: aplicare tehnicilor kinetice, aplicarea procedurilor de electroterepie, hidroterapie, fototerapie și manevrele de masaj terapeutic și de relaxare. ​Feed Back-ul pacienților tratați de Marius este unul pozitiv de fiecare data și il descriu ca fiind o persoana foarte rabdătoare, înțelegătoare, echilibrată, atentă cu pacientul.

​„A fi asistent medical, înseamnă să te dedici în totalitate pacientului, să lucrezi pentru binele lui, să pui în practică toate cunoștințele dobandite ,să ai grija de el, să îi inspiri încredere și siguranță având sentimentul că se afla pe maini bune “ ( BFKT Marius Căiță)

Bfkt. Marius Căiță

Newsletter

Instagram