Serviciile noastre

 

Electrostimulare

Electrostimularea este atât o formă de electroterapie, cât și de a

Read more

LaserTerapie

Laser terapia este una dintre cele mai eficiente proceduri de fizioter

Read more

Fizioterapie

Organismul uman în special nervii și mușchii sunt extremi de sensib

Read more

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o formă specifică a mişcării dirijate care cont

Read more

Terapia TECAR

Energia WINBACK este un curent de înaltă frecvență, variind între

Read more

Antrenament

PROGRAM SPECIAL DE ANTRENAMENT PENTRU CANDIDAȚI : ACADEMIA DE POLIȚI

Read more

CONTROL MEDICAL DE SPECIALITATE 

  • Programarea

Programarea se va face la recepția clinicii, telefonic, email , etc. pentru consult de specialitate la medic.

  • Fișa de consulțatii

In momentul prezentarii la receptie pacientului i se va intocmi o fișă de consulțatii cu datele personale urmând ca aceasta să fie completată de medic cu datele medicale și planul de tratament. Fișa va ramane în evidența clinicii și va fi utilizată de medic la fiecare vizită ulterioară.

  • Direcționarea pacientului

Pacientul va fi consultat de medicul de reabilitare medicală, în urma consultului clinic se vor stabili obiectivele terapeutice, procedurile de fizioterapie și celelalte metode și mijloace de lucru în funcție de patologia acestuia. Medicul va intocmi o fișă de tratament internă către fizio-kinetoterapeut cu planul de tratament, iar aceștia vor respecta cu strictețe indicațiile terapeutice.

  • Programarea ședințelor de tratament

Pacientul se va prezenta cu fișa de tratament la sala de reabilitare medicală unde va fi preluat de fiziokinetoterapeut si programat in funcție de programul pacientului și de disponibilitatea in clinică.

  • Consult de control și concluzionarea rezulatelor alături de echipă

La terminarea ședintelor de terapie, pacientul va merge din nou la medicul specialist pentru a efectua consultul final/ control, medicul specialist împreună cu fiziokinetoterapeutul care s-a ocupat de caz, vor discuta împreună cu pacientul evoluția acestuia, progresele făcute pe timpul terapiei complexe de reabilitare medicală, având la îndemână toate datele digitale înregistrate sub formă de diagramă. Aceasta se va atașa la dosarul medical al pacientului.

 

TERAPEUT

  • Programarea

Programarea pentru controlul efectuat de kinetoterapeut se va face la recepția clinicii, telefonic, email , etc. pentru consultul de specialitate la kinetoterapeut în cadrul unei evaluari globale și analitice a aparatului locomotor  al pacientului.

  • Fișa de consultații

În momentul prezentării la recepție i se va întocmi o fișă de consultații cu datele personale și cu aceasta va merge la kinetoterapeut  unde se va completa cu datele medicale  în urma evaluării aparatului locomotor și planul de tratament. Fișa va ramane in evidenta clinicii si va fi prezentata de fiecare data la medic cand pacientul va reveni.

  • Direcționarea pacientului

Pacientul va merge spre a fi consultat la kinetoterapeut, și în urma consultului clinic se stabilesc obiectivele terapeutice și celelalte metode și mijloace de lucru.

  • Programarea sedințelor de tratament

Pacientul se va prezenta cu fișa de tratament la sala de reabilitare medicală unde va fi preluat de fiziokinetoterapeut si programat.

  •  Consult de control și concluzionarea rezulatelor alături de echipă

La terminarea sedințelor de terapie pacientul va merge din nou la o evaluare finală, unde se vor compara rezultatele si vor discuta împreună cu pacientul evoluția acestuia, progresele facute pe timpul terapiei complexe de reabilitare medicală, având la îndemână toate datele digitale înregistrate sub formă de diagramă. Aceasta se va atașa la dosarul medical al pacientului.

Terapeuții noștri

Adriana Ionașcu

kinetoterapeut

Mai mult...

Dorin Popa

kinetoterapeut

Mai mult...

Ecaterina Tănasie

fiziokinetoterapeut

Mai mult...

Marius Căiță

asistent balneofiziokinetoterapie

Mai mult...

Dr. Cristian STOICIU

Mai mult...

Vă așteptăm în clinica noastră pentru un program individualizat de recuperare medicală.