Marius Căiță

asistent balneofiziokinetoterapie

Marius Caiță este absolvent al  „Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila’’ București, cu specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală.

Marius este șeful secției de Fizioterapie din Clinica „Fiziohealth” și coordonează întreaga activitate desfasurată în sala de tratament fizioterapeutic și masaj.

Stagiile de practică în Institutul National de Geriatrei și Gerontologie „Ana Aslan’’, în cadrul Secției de recuperare medicală, medicina fizică și balneologie, în care a învățat să utilizeze aparatura specifică de ultimă generatie și a acumulat cunostinte precum: aplicare tehnicilor kinetice, aplicarea procedurilor de electroterepie, hidroterapie, fototerapie și manevrele de masaj terapeutic și de relaxare.

Feed Back-ul pacienților tratați de Marius este unul pozitiv de fiecare data și il descriu ca fiind o persoana foarte rabdătoare, înțelegătoare, echilibrată, atentă cu pacientul.

A fi asistent medical, înseamnă să te dedici în totalitate pacientului, să lucrezi pentru binele lui, să pui în practică toate cunoștințele dobandite ,să ai grija de el, să îi inspiri încredere și siguranță având sentimentul că se afla pe maini bune “ ( BFKT Marius Căiță)

Terapeuții noștri

Adriana Ionașcu

kinetoterapeut

Mai mult...

Dorin Popa

kinetoterapeut

Mai mult...

Ecaterina Tănasie

fiziokinetoterapeut

Mai mult...

Marius Căiță

asistent balneofiziokinetoterapie

Mai mult...

Dr. Cristian STOICIU

Mai mult...

Crenguța Brașoveanu

Mai mult...

Vă așteptăm în clinica noastră pentru un program individualizat de recuperare medicală.