Dr. Cristian STOICIU

Suntem onorați să-l avem alături de echipa Fiziohealth pe domnul doctor Cristian Gheorghe STOICIU, specialist în recuperare medicală (fiziokinetoterapie) și medicină sportivă.

A absolvit în 1977 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Institutului de Medicină și Farmacie București (I.M.F. Bucuresti).

În perioada 1977-1980 a fost medic generalist (medic medicină generală) la dispensarul medical din comuna Galbenu, județul Brăila.

Între anii 1980 si 1983 a efectuat secundariatul (rezidențiatul) în specialitatea balneofizioterapie și medicină sportivă sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Teleki (președintele Societății Naționale de Balneologie). În această perioadă a activat ca medic secundar (rezident) al loturilor de atletism și lupte libere, unde a și rămas ca medic specialist până in 1985.

În următorii 30 de ani (1985-2015) a fost medicul lotului olimpic masculin de gimnastica. In aceasta perioada a participat la numeroase campionate europene și mondiale și la 3 olimpiade (Atena 2004, Beijing 2008 și Londra 2012), fiind decorat de către președintele României cu „Medalia Meritul Sportiv Clasa I” și „Laureat al Sportului Românesc – Cel mai bun specialist„. Alături de antrenorul coordonator Dan Grecu, precum și alți antrenori și sportivi de renume a fost o piesa esentială a lotului fără a cărui contribuție poate că sportivii noștri nu ar fi avut o performantă atât de bună.

În paralel cu activitatea la lot, din 1987 până în 2017 a oferit consultații și tratamente la Cabinetul Medical Individual “Stoiciu Gh. Cristiandin Policlinia Iancului.

Experiența celor 40 de ani de activitate profesională vis-a-vis de cei peste 50 de mii de pacienți consultați nu ar fi dat rezultate așa bune dacă nu ar fi fost pe langă un bun profesionist și un bun psiholog. Empatia și comunicarea în relația medic – pacient și coeziunea psihică ce se crează intre cei doi este poate la fel de importantă ca și tratamentul în sine, indiferent că este vorba despre un sportiv de performanță sau un simplu pacient.

Vă așteptăm în clinica noastră pentru un program individualizat de recuperare medicală.