Dorin Popa

kinetoterapeut

Dorin este unul din fondatorii FIZIOHEALTH și și-a îndeplinit visul de a putea ajuta cât mai mulți oameni în suferință, într-o clinică medicală ultra – modernă special concepută.

Absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – Masterat în Kinetoterapie cu Specializarea RECUPERARE-REEDUCARE MOTRICĂ și SOMATO – FUNCȚIONALĂ cu tema de disertație : “Considerații privind rolul tracțiunilor în spondiloza cervicală” și Licențiat în kinetoterapie și motricitate specială cu tema Licență:  „Tratament complex în spondiloza cervicală, faza acută şi subacută”

Experiența acumulată atât ca și kinetoterapeut dar și ca șef de sectie recupere medicală (5 ani) îl recomadă pe Dorin ca fiind un profesionist  – perfecționist în tot ceea ce face.

 Terapeut TERAPIE TECAR și cursant al Winback Academy România, îmbină tehnologia de ultimă generație cu propriile tehnici dezvoltate. “TRACȚIUNILE MANUALE ÎN SPONDILOZA CERVICALĂ combinată cu terapia TECAR “ este una dintre cele mai căutate tehnici de către pacienți.

Sufletist din fire, Dorin, este un voluntar activ din 2009 pentru copiii cu Sindrom DOWN. Din pasiunea lui pentru dans și dezvoltare motrică a creat primul proiect “Terapie prin dans pentru copiii cu Sindrom DOWN”, obținând rezultate impresionante pe termen lung .

Handbalist, fost sportiv de performantă, terapeutul nostru a creat programe specifice: “REFACERE, RECUPERARE ȘI ANTRENAMENT SPORTIV” pentru a le mări performanțele celor ce practică diverse sporturi, unde accidentările sunt inevitabile.

“ A fi kinetoterapeut, pentru mine, înseamnă mai mult decât o meserie frumoasă unde ai ocazia să iți ajuți aproapele, înseamnă TRUP și SUFLET la orice oră din zi și noapte să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun într-un mod practic și benefic oamenilor în suferință.

A fi kinetoterapeut, înseamnă să nu te oprești niciodată din învățat, studiat și practicat!

A fi kinetoterapeut, înseamnă să fii un bun psiholog și un bun ascultător!

A fi kinetoterapeut, înseamnă să te sacrifici pentru binele pacientului!

A fi kinetoterapeut, înseamnă să îndeplinești vise (visul de a merge din nou), să redai speranța oamenilor spre o viață mai bună! “ ( KT.  Dorin Popa )

Terapeuții noștri

Adriana Ionașcu

kinetoterapeut

Mai mult...

Dorin Popa

kinetoterapeut

Mai mult...

Ecaterina Tănasie

fiziokinetoterapeut

Mai mult...

Marius Căiță

asistent balneofiziokinetoterapie

Mai mult...

Dr. Cristian STOICIU

Mai mult...

Crenguța Brașoveanu

Mai mult...

Vă așteptăm în clinica noastră pentru un program individualizat de recuperare medicală.